De bib kan extra hulp gebruiken. Geïnteresseerde vrijwilligers mogen altijd langskomen in de bib of contact opnemen via eva.derous@ichtegem.be of 051 58 37 34. Hieronder vind je een overzichtje van wat onze vrijwilligers doen.

CoderDojo
Wil je één zondag per maand helpen om kinderen van 8 tot 12 te leren programmeren op de computer? Dan ben je zeker welkom in onze bib!

Bib aan Huis
Zie je het zitten om op geregelde tijdstippen een paar boeken te bezorgen bij inwoners van onze gemeente die (tijdelijk) niet meer op eigen krachten tot in de bib raken? Je hulp is meer dan welkom!

KJV
Wil je in de bib helpen met de begeleiding van de leesgroepjes voor Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen? Neem gerust contact met ons op.

Voorlezen
Lees je graag voor aan de allerkleinsten, en heb je wat tijd over op woensdagnamiddag of op zaterdag, dan doen we graag een beroep op jouw vertelkunsten!

Controle van de rekken
Neus je graag in de rekken, en hou je van orde, dan ben je welkom om op regelmatige basis een aantal rekken of collectieonderdelen van de bibliotheek op orde te zetten.

Volg je de bibliotheekopleiding en wens je wat ervaring op te doen ?
Specifieer je vraag en geef ons de mogelijke data of uren door. In samenspraak worden de mogelijkheden bekeken.