Boek
Nederlands

Vermist

Simon Beckett (auteur)
+1
Vermist
×
Vermist Vermist
In de reeks:
Genre:
Vermist is het eerste deel in de nieuwste huiveringwekkende serie van bestsellerauteur Simon Beckett.

Tien jaar geleden werd het leven van agent Jonah Colley verwoest door de verdwijning van zijn jonge zoon Theo. Een vraag om hulp van een oude vriend leidt Jonah naar de ontdekking van vier lichamen – genadeloos toegetakeld en voor dood achtergelaten. Er is nog maar een slachtoffer in
Titel
Vermist
Auteur
Simon Beckett
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
The Lost
Uitgever
Amsterdam: Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, © 2022
349 p.
ISBN
9789021030593 (paperback)

Over Simon Beckett

Simon Beckett (Sheffield, 1960) is een Brits journalist en auteur.

Na het afronden van zijn studies ging Beckett lesgeven in Spanje en speelde hij in verschillende bandjes, vooraleer hij freelance-journalist werd. Hij schreef voor onder andere The Times, The Independent on Sunday, The Daily Telegraph en The Observer.

Beckett schreef in 2006 zijn eerste boek in de "David Hunter-reeks", getiteld The Chemistry of Death (in het Nederlands vertaald als De geur van Sterfelijkheid).

Bibliografie

  • 1994: Fine Lines
  • 1995: Animals
  • 1997: Where There's Smoke
  • 1998: Owning Jacob (Jacob is van mij, 2012)
  • 2014: Stone Bruises (Klem, 2014)

David Hunter-reeks: