Boek
Nederlands

Zie mij graag : roman

Sarah Meuleman (auteur)
+1
Zie mij graag : roman
×
Zie mij graag : roman Zie mij graag : roman

Zie mij graag : roman

Genre:

De Vlaamse zusjes Lieve en Margot rijden met hun vader, bestsellerauteur Saul Mertens, terug naar huis na een feestelijke avond als de auto van de weg raakt en verongelukt. Niemand begrijpt hoe het ongeluk op zo'n stille landweg heeft kunnen gebeuren.
Vijftien jaar later worstelen beide zussen nog steeds met de gevolgen. Wanneer de excentrieke Saul verwikkeld raakt in de geruchtmakende ve

Titel
Zie mij graag : roman
Auteur
Sarah Meuleman
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: Lebowski Publishers, 2021
333 p.
ISBN
9789048833290 (paperback)

Over Sarah Meuleman

Sarah Meuleman (Oostende, 1977) is schrijfster, journaliste, presentator, zangeres en programmamaker.

Ze studeerde Germaanse Filologie in Gent (UG) en Algemene Literatuurwetenschap aan de UvA in Amsterdam. Ze is presentatrice voor de VPRO-programma's Trendspotting, de talkshows van het Holland Festival, het Nederlands Filmfestival en het IDFA. In september 2011 startte haar programma Sarah's Barbaren waarvan de tweede serie in 2012 werd uitgezonden.

Als journaliste richt ze zich op het (geschreven en gesproken) interview en het essay. Ze schrijft voor diverse kranten en bladen, doceert Journalistieke Vaardigheden aan de Universiteit van Amsterdam, richtte samen met Eric de Vroedt de journalistieke tak op van het project mightysociety en presenteert in onder meer De Balie en de Stadsschouwburg Amsterdam.

Meuleman stond als zangeres en componist in 1999 in de finale van de Grote Prijs van Nederland. Ze maakte onder de naam SAM het album More Than…Lees verder op Wikipedia