Boek
Nederlands

Weg van jou

Olivia Lewis (auteur)
Als Sophia wordt uitgenodigd voor een gesprek met de grootste platenmaatschappij van Nederland, heeft dat gevolgen voor haar relatie met Scott.
Titel
Weg van jou
Auteur
Olivia Lewis
Taal
Nederlands
Uitgever
Arnhem: Ellessy, © 2021
374 p.
ISBN
9789086604449 (paperback)

Besprekingen

Nadat Sophia een fenomenaal optreden gegeven heeft, is het weer dikke mik tussen Scott en haar. En ook de toekomst ziet er rooskleurig uit als ze op gesprek mag komen bij de bekendste platenmaatschappij van Nederland. Maar een incident op school heeft desastreuze gevolgen voor de relatie van Sophia en Scott en Sophia vlucht in de wereld van drank en drugs. Herhaalt de geschiedenis zich? 'Weg van jou' is het tweede deel* in de 'Queen'-serie en is een vlot en spannend geschreven boek met een ware cliffhanger. Met erotische scenes.

Over Olivia Lewis

Nagi BY SA - Foto van/door Indrek Galetin

Olivia Lewis (Qormi, 18 oktober 1978) is een Maltese zangeres.

Biografie

Olivia Lewis geniet zowel in haar thuisland als in Europa vooral bekendheid door haar vele deelnames aan Malta Song for Europe, de Maltese voorrondes voor het Eurovisiesongfestival. Ze nam er sinds 1997 ieder jaar aan deel. Tienmaal op rij slaagde ze er echter steeds niet in om te winnen, hoewel ze er in 2004, 2005 en 2006 dicht bij was met driemaal op rij een tweede plaats. Bij haar elfde poging in 2007 won ze uiteindelijk de voorrondes met het nummer Vertigo en mocht ze dan toch voor Malta afreizen naar het songfestival. Haar deelname werd echter een teleurstelling, want ze strandde in de halve finale met slechts 15 punten op de 25ste plaats.

Malta Song for Europe