Boek
Nederlands

Totale chaos

Olivia Lewis (auteur)
Sophia heeft ADHD waardoor haar hoofd vaak een warboel is en dat wordt er niet beter op als ze smoorverliefd wordt op de nieuwe zangleraar.
Titel
Totale chaos
Auteur
Olivia Lewis
Taal
Nederlands
Uitgever
Arnhem: Ellessy Relax, 2021
362 p.
ISBN
9789086604371 (paperback)

Besprekingen

De twintigjarige Sophia is de dochter van Luci King (bekend van de King-serie) en heeft een liefdevolle familie, leuke vriendinnen en een goedlopende vlog waar ze - samen met haar vriend Mason - al haar danstalenten showt. Tot er een nieuwe zangleraar - de razendknappe Scott - op school komt werken die veel potentie in Sophia ziet. Hij haalt Sophia over om zanglessen te nemen maar door de vele uren die ze samen doorbrengen, springt de vonk over. Dit eerste deel van de Queen-serie is een vurig liefdesverhaal. De chemie tussen Sophia en Scott is onweerstaanbaar. Voor een breed lezerspubliek.

Over Olivia Lewis

Nagi BY SA - Foto van/door Indrek Galetin

Olivia Lewis (Qormi, 18 oktober 1978) is een Maltese zangeres.

Biografie

Olivia Lewis geniet zowel in haar thuisland als in Europa vooral bekendheid door haar vele deelnames aan Malta Song for Europe, de Maltese voorrondes voor het Eurovisiesongfestival. Ze nam er sinds 1997 ieder jaar aan deel. Tienmaal op rij slaagde ze er echter steeds niet in om te winnen, hoewel ze er in 2004, 2005 en 2006 dicht bij was met driemaal op rij een tweede plaats. Bij haar elfde poging in 2007 won ze uiteindelijk de voorrondes met het nummer Vertigo en mocht ze dan toch voor Malta afreizen naar het songfestival. Haar deelname werd echter een teleurstelling, want ze strandde in de halve finale met slechts 15 punten op de 25ste plaats.

Malta Song for Europe