Boek
Nederlands

Mijn alles

Olivia Lewis (auteur)
Na het succes van King komt Olivia Lewis met een nieuwe serie. Deze keer gaat het over de dochter van Benjamin en Luci King: Sophia! Er lijkt constant gedoe te zijn rondom Scott en Sophia. Nu zij elkaar weer hebben gevonden en de rust is wedergekeerd, dreigt er gevaar uit een andere hoek. Deze keer treft het niet alleen hen, maar ook de rest van het gezin King/Seegers. Het drijft iedereen tot het
Titel
Mijn alles
Auteur
Olivia Lewis
Taal
Nederlands
Uitgever
Arnhem: Ellessy, © 2021
412 p.
ISBN
9789086604586 (paperback)

Besprekingen

Na een heftige periode, lijkt de rust eindelijk teruggekeerd tussen Sophia en Scott. Ze hebben elkaar weer gevonden en de toekomst ziet er positief uit, nu ze samen een contract gaan tekenen bij de grootste platenmaatschappij van Nederland. Tot er dreiging komt vanuit een totaal andere hoek: Scott's familie. Jaren geleden besloot Scott zijn criminele verleden achter zich te laten en een nieuw leven op te bouwen. Dit tot groot ongenoegen van zijn broers en ze zijn vastbesloten om hem te boeten. Derde en laatste deel in de Queen-serie, na ‘Weg van jou’*, en de kers op de taart. Een rollercoaster, het is spannend, het is overdonderend, puur genieten.

Over Olivia Lewis

Nagi BY SA - Foto van/door Indrek Galetin

Olivia Lewis (Qormi, 18 oktober 1978) is een Maltese zangeres.

Biografie

Olivia Lewis geniet zowel in haar thuisland als in Europa vooral bekendheid door haar vele deelnames aan Malta Song for Europe, de Maltese voorrondes voor het Eurovisiesongfestival. Ze nam er sinds 1997 ieder jaar aan deel. Tienmaal op rij slaagde ze er echter steeds niet in om te winnen, hoewel ze er in 2004, 2005 en 2006 dicht bij was met driemaal op rij een tweede plaats. Bij haar elfde poging in 2007 won ze uiteindelijk de voorrondes met het nummer Vertigo en mocht ze dan toch voor Malta afreizen naar het songfestival. Haar deelname werd echter een teleurstelling, want ze strandde in de halve finale met slechts 15 punten op de 25ste plaats.

Malta Song for Europe