Boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:

Geboren in ijs

Nora Roberts (auteur), Ingrid Zweedijk (vertaler)
Brianna Concannon, een jonge Ierse vrouw, verliest haar afstandelijkheid als een knappe Amerikaanse schrijver in haar B&B komt logeren.
Titel
Geboren in ijs
Auteur
Nora Roberts
Vertaler
Ingrid Zweedijk
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Born in ice
Uitgever
[Amsterdam]: HarperCollins, 2016
350 p.
ISBN
9789402716702 (hardback)

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Besprekingen

Tweede deel van een trilogie over de gezusters Concannon uit een klein dorp in West-Ierland. Hoewel het verhaal op zichzelf staat, sluit het ook naadloos aan bij 'Geboren in vuur'*. De tweede dochter Brianna Concannon heeft een veel evenwichtiger en afstandelijker persoonlijkheid dan haar emotionele zus Maggie. Na het overlijden van hun vader tovert ze het ouderlijke huis om in een 'Bed and Breakfast' waar zij voor haar gasten kan zorgen zonder er emotioneel bij betrokken te raken. Dat verandert snel als de Amerikaanse schrijver Graysen Thane komt logeren en zij een stormachtige verhouding beginnen. Beetje bij beetje ontdekt Brianna dat er toch veel hartstocht schuilt achter haar koele uiterlijk. Een aardig verhaal waarin de Ierse natuur ook een rol speelt. Wordt gevolgd door: ‘Geboren in schande’*.

Over Nora Roberts

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Dev Librarian

Nora Roberts, geboren als Eleanor Marie Robertson (Silver Spring, Maryland, 10 oktober 1950) is een Amerikaanse romanschrijfster. Ze schreef meer dan tweehonderd romans, voornamelijk liefdesromans, waarvan wereldwijd 280 miljoen exemplaren zijn verkocht. Haar boeken zijn vertaald in meer dan dertig talen. Lifetime Television verfilmde een aantal van haar boeken — onder meer Midnight Bayou — onder de noemer Nora Roberts filmcollectie 2009.

Onder het pseudoniem J.D. Robb schreef ze ook 38 misdaadromans, de 'in Death' serie.

Bestseller 60

Bibliografie (selectie) onder pseudoniem J.D. Robb (thrillers)

Eve Dallas (boeken)