Boek
Nederlands

Handboek voor vakantiefietsers

+1
Handboek voor vakantiefietsers
×
Handboek voor vakantiefietsers Handboek voor vakantiefietsers

Handboek voor vakantiefietsers

Of je nu van plan bent om naar Santiago de Compostela te gaan fietsen of langs de oude Zijderoute naar Australië, alles begint met een droom en daarna een plan. Dit boek kan je daarbij helpen.
Marica van der Meer heeft jaren ervaring met langeafstandfietsen. Ze fietste zowel een rondje door Friesland als een rondje om de wereld. In dit handboek deelt ze haar waardevolle ervaring met iedereen
Onderwerp
Fietsreizen, Fietsen
Titel
Handboek voor vakantiefietsers
Auteur
Marica Van der Meer
Taal
Nederlands
Uitgever
Delft: Elmar, © 2022
191 p. : ill.
ISBN
9789038928609 (paperback)

Besprekingen

Een handboek over langeafstandsfietsen. Het boek legt uit waar op gelet moet worden bij de aanschaf van een fiets, waarbij alle onderdelen onder de loep genomen worden. Voor een reis van twee weken of twee jaar moet ongeveer hetzelfde meegenomen worden, want alles moet in een paar tassen aan de fiets kunnen hangen. Daarnaast is er aandacht voor planning, reisdocumenten, routes, reparaties, gezondheid en veiligheid, en fietsvervoer over de weg of door de lucht. Helder en begrijpelijk geschreven. Met foto’s in kleur. Marica van der Meer (1969) is een Nederlandse fotograaf, reisorganisator, schrijfster en wereldfietser.