Kom op! : voor solidariteit. Tegen vijandigheid.

Marc Michils (auteur)
+1
Kom op! : voor solidariteit. Tegen vijandigheid.
×
Kom op! : voor solidariteit. Tegen vijandigheid. Kom op! : voor solidariteit. Tegen vijandigheid.

Kom op! : voor solidariteit. Tegen vijandigheid.

Dit boek is een ode aan solidariteit en solidaire mensen. Maar tegelijk is het geschreven vanuit een oprechte verontwaardiging over de stijgende verzuring en onverdraagzaamheid in onze samenleving. Vijandigheid, vooroordelen en haat halen het steeds meer van empathie, begrip en respect. Willen we echt zo verder? De Vlaming is veel solidairder dan men ons wil doen geloven. Vanuit zijn dagelijkse er
Titel
Kom op! : voor solidariteit. Tegen vijandigheid.
Auteur
Marc Michils
Taal
Nederlands
Uitgever
Kalmthout: Pelckmans, 2022
264 p. : ill.
ISBN
9789464014624 (hardback)

Andere formaten:

Over Marc Michils

Marc Michils (1953) is een Belgisch ondernemer en auteur.

Biografie

Michils is licentiaat economie en studeerde aan de Vlerick Business School tot 1982 en startte daarna bij Batten, Barton, Durstine & Osborn (BBDO). Later in 1991 startte hij een eigen reclamebureau, Quattro dat in 2003 werd overgenomen door Saatchi & Saatchi. Van 2003 tot 2012 leidde hij de Belgische poot van Saatchi & Saatchi België als CEO. In die periode was Michils ook lid van de board Saatchi & Saatchi Europe en interim CEO in de Saatchi bureaus van Moskou en Tokio.

In 2012 nam hij ontslag om een nieuwe uitdaging te vinden. Hij startte op 1 januari 2013 als algemeen directeur van de Kom op tegen Kanker.

Michils was van 1996 tot 2001 voorzitter van Stichting Marketing (nu B.A.M.). Daarnaast was hij tussen 2005 en 2011 voorzitter van de Raad voor de Reclame.

Hij is tevens auteur van het boek "Open boek, over eerlijke recl…Lees verder op Wikipedia