Boek
Nederlands

Grillbijbel : van plancha tot grillpan en van ovengrill tot spit

Julius Jaspers (auteur), Dennis Brandsma (fotograaf)

Grillbijbel : van plancha tot grillpan en van ovengrill tot spit

In de reeks:
Grillen is populairder dan ooit tevoren. Waar vroeger een grillen stond voor spareribs en worst , bereidt men nu complete maaltijden op de grill. Groente, vis, schaal- en schelpdieren en zelfs fruit zijn hierbij inmiddels net zo geliefd. In Grillbijbel laat Julius Jaspers aan de hand van duidelijke stap-voor-stapfoto's en heldere iconen zien wat er allemaal mogelijk is en geeft hij zijn 250 meest
Onderwerp
Grillgerechten
Titel
Grillbijbel : van plancha tot grillpan en van ovengrill tot spit
Auteur
Julius Jaspers
Fotograaf
Dennis Brandsma
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: Carrera Culinair, © 2022
429 p. : ill.
ISBN
9789048865499 (hardback)

Over Julius Jaspers

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Jan Zandbergen

Julius Jaspers (Ouderkerk aan de Amstel, 14 augustus 1962) is een Nederlands kok en schrijver van kookboeken. Van 2010 tot en met 2013 was hij medepresentator van het programma Topchef op RTL 5.

Kookboeken

In 2002 bracht Jaspers zijn kookboek Smart Cooking 1 uit. Met dit boek won hij in 2003 de Gouden Garde, waarna hij meer kookboeken schreef.

Televisiewerk

Jaspers is sinds 2010 samen met Robert Kranenborg te zien in het kookprogramma Topchef op RTL 5. Samen presenteren ze het programma, beoordelen ze het werk van deelnemers en geven ze dagelijks (van maandag tot woensdag) een topclass waarin ze de deelnemers laten zien hoe zij een gerecht moeten bereiden. Daarna moeten de kandidaten het gerecht zo precies mogelijk namaken en worden ze beoordeeld door de chef-koks.

Lees verder op Wikipedia

Suggesties