Het kustlandschap is die herfst in een dichte mist gehuld, van de vakantiehuisjes aan het loodgrijze water zijn de luiken gesloten. Ove Bakkerud is van plan om hier nog eenmaal een rustig weekend door te brengen voordat alles voor de winter wordt gesloten. Hij treft zijn huisje echter in chaos aan, alles is door inbrekers vernield. En in het naastgelegen huisje ligt een ernstig mishandelde, dode m
Titel
Rode sneeuw
Auteur
Jørn Lier Horst 1970-
Vertaler
Kim Snoeijing
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Noors
Oorspr. titel
Vinterstengt
Uitgever
Amsterdam: A.W. Bruna Uitgevers, 2016
1 digitaal bestand
ISBN
9789044974454
CloudLibrary
36nyzz9

Andere formaten:

Over Jørn Lier Horst

CC BY 2.0 - Foto van/door Jørn Lier Horst

Jørn Lier Horst (Bamble, 27 februari 1970) is een Noorse schrijver en voormalig rechercheur moordzaken. De werkplek van zijn personage William Wisting is maar een paar deuren verwijderd van Jorn Lier Horsts eigen bureau.

Bibliografie

Nullpunkt-trilogie, met co-auteur Thomas Enger

  • 2018: Nullpunkt (Nulpunt, A.W. Bruna Uitgevers, 2020)
  • 2019: Røykteppe (Rookgordijn, A.W. Bruna Uitgevers, 2021)
  • 2020: Slagside (Slagzij, A.W. Bruna Uitgevers, 2022)

Wisting-serie

  • 2021: Grenseløs
  • 2020: Sak 1569
  • 2019: Illvilje (De onbekende, Cold-Case kwartet 3, A.W. Bruna Uitgevers, september 2022)
  • 2018: Det innerste rommet (De Fjord, Cold-Case kwartet 2, A.W…Lees verder op Wikipedia

Suggesties