Boek
Nederlands

Druks : mijn (on)rustige leven met ad(h)d

+1
Druks : mijn (on)rustige leven met ad(h)d
×
Druks : mijn (on)rustige leven met ad(h)d Druks : mijn (on)rustige leven met ad(h)d

Druks : mijn (on)rustige leven met ad(h)d

In de reeks:
Francien (ik-persoon) vertelt over haar leven met AD(H)D, zoals waarom boodschappen doen een uitdaging is en welke pilletjes ze (soms niet) slikt. Ook de gevolgen voor tussen de lakens komt aan bod. Vanaf ca. 15 jaar.
Onderwerp
ADHD ; volwassenen
Extra onderwerp
Waargebeurd, ADHD
Titel
Druks : mijn (on)rustige leven met ad(h)d
Auteur
Francien Regelink 1986-
Taal
Nederlands
Parallelle titel
Druks
Uitgever
[Alkmaar]: Blossom Books, © 2020
284 p. : ill.
ISBN
9789463491181 (paperback)

Besprekingen

Francien Regelink (1986, ik-persoon) schreef eerder de autobiografie ‘Francien laat je tieten nog eens zien’* (2016). Door haar ervaring noemt ze zich een deskundige op het gebied van sexting en geeft ze voorlichting en masterclasses. Daarnaast is ze online marketeer en runde ze jarenlang de succesvolle hardloopblog ‘Girls Love 2 Run’. Ze heeft ook ADHD en daar gaat haar derde boek over. Ze schrijft over haar leven met ADHD en de medicatie die ze slikt. Ook vind je feiten over AD(H)D gebracht met een positieve insteek. Het gaat om: wat kan je wel, in plaats van wat kun je niet met AD(H)D. Ook actuele onderwerpen komen aan de orde en ze omschrijft haar gevoel aan de hand van bijvoorbeeld Ikea-momenten. Herkenbaar en ook gemakkelijk voor jongeren zonder AD(H)D. Ook schroomt ze het onderwerp seks en AD(H)D niet en vertelt ze zonder gêne wat er anders is. Dit alles op een luchtige wijze met een positieve noot. Aangename schrijfstijl zonder opsmuk, recht voor z’n raap. Interessant voor ied…Lees verder

Over Francien Regelink

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Toeps

Francien Gerharda Riean Regelink (Warnsveld, 1986) is een Nederlandse schrijfster. Van 2012 tot 2018 maakte ze samen met Joyce het sportblog 'Girls Love 2 Run'.

In 2014 besprak Regelink de problemen rondom sexting in een interview bij Nieuwsuur. In 2016 verscheen haar boek Francien laat je tieten nog eens zien over haar persoonlijke ervaringen. Francien heeft ADHD en schreef hierover het boek DRUKS, dat in 2020 verscheen bij Blossom Books.

Bibliografie

  • Francien laat je tieten nog eens zien (2016)
  • Help! Ik sta online (2019)
  • DRUKS - mijn (on)rustige leven met ad(h)d (2020)
Lees verder op Wikipedia