Boek
Nederlands
In Man man man, het boek vertellen Domien Verschuuren, Bas Louissen en Chris Bergström – bekend van de podcast Man man man – je alles wat je altijd al wilde weten over mannen maar nooit durfde vragen. Net zoals de podcast bevat dit boek openhartige gesprekken over mannelijkheid. Het biedt een kwetsbare en grappige inkijk in hoe De Moderne Man zichzelf tegenwoordig ziet, en hoe ‘mannelijk’ hij de
Onderwerp
Mannen
Titel
Man man man : het boek
Auteur
Domien Verschuuren Bas Louissen Chris Bergström
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: uitgeverij Luitingh-Sijthoff, © 2020
188 p. : ill.
ISBN
9789024590209 (paperback)

Besprekingen

Drie jonge mannen, de radiojournalisten Bas Louissen (1987), Chris Bergström (1988) en Domien Verschuuren (1988), hebben sinds de zomer van 2018 de populaire podcast 'Man man man' (www.manmanmandepodcast.nl) waarin ze van alles en nog wat bespreken. In dit boek gaan ze daarmee door, ze vertellen over hun kinderjaren, huidige leven, werk, uitjes, drank en de dood. Eenvoudige verhalen over het alledaagse leven van de 'moderne man', zoals wordt gesuggereerd. Voor de fans.

Over Domien Verschuuren

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Milliped

Domien Matthijs Emile Vincent Verschuuren (Tilburg, 27 januari 1988) is een Nederlands radio-dj op Qmusic en voormalig BNNVARA op NPO 3FM.

Biografie

De radiocarrière van Verschuuren begon al op jonge leeftijd thuis op zijn kamer waar hij programma's maakte voor zijn familie. In de loop van de jaren 90 kwam hij terecht bij de Lokale Omroep Goirle waar hij in de kinderredactie zat van het programma Hatjewat, wekelijks maakte een aantal van de redactieleden het programma dat tussen 12.00 en 13.00 uur werd uitgezonden. Toen Verschuuren naar de brugklas ging moest hij wegens tijdgebrek hiermee stoppen.

In 2002 besloot Verschuuren om te beginnen met internetradio. Hij heeft programma's gemaakt voor stations als Now FM, WebJam Radio, Sundance Radio, HotShot Radio en ActionRadio.nl. In de zomer van 2004 besloot hij te solliciteren voor een eigen programma op de lokale omroep van Eindhoven, Radio E-FM. In datzelfde jaar beg…Lees verder op Wikipedia