Heropening bibliotheek

Goed nieuws! Beide bibliotheken zijn opnieuw open! We werken op afspraak, zodat we het aantal bezoekers die tegelijk aanwezig zijn, kunnen beperken.

Een afspraak kan online gemaakt worden via deze links: 'bibbezoek Ichtegem' of 'bibbezoek Eernegem'.
Je kan ook bellen naar het nummer 059 29 82 81.

Materialen inleveren kan, zoals steeds, via de inleverbus op beide locaties. We plaatsen het materiaal dat binnenkomt 24 uur in quarantaine.

Onze corona-afspraken even kort op een rijtje:

·        Kom op tijd, kom bij voorkeur alleen. Kinderen jonger dan 18 jaar kunnen begeleid worden door een ouder.

·        Blijf max. 30 minuten in de bib.

·        We vragen om je handen te ontsmetten bij binnenkomst.

·        Hou steeds 1,50 meter afstand van anderen.

·        Een mondmasker is aangewezen.

·        De catalogus is niet raadpleegbaar in de bib. Bereid je bezoek bij voorkeur thuis voor.

·        Volg de looprichting.

·        Kranten en computer zijn niet raadpleegbaar.

·        Ergens gaan zitten kan niet.

Op woensdagvoormiddag blijven we momenteel nog voorzien in de mogelijkheid om boeken op te halen aan de hand van een afhaalfunctie. Ook voor deze service moet je een afspraak boeken.

Alvast bedankt voor jullie medewerking en welkom terug!