De bib is opnieuw open tijdens de normale uren, maar je kan er toch voor kiezen nog even gebruik te maken van onze afhaalservice.

Wat?

Een aangevraagd pakket wordt klaargemaakt door de bibliotheekmedewerker. Het pakket kan enkel worden opgehaald op een vooraf afgesproken moment.

Voor wie?

Deze dienstverlening is voor alle leners die al lid zijn van de bibliotheek.

Ben je nog geen lid van onze bibliotheek? Vul dan gerust het formulier in. We maken je pakket klaar, maar bellen je eerst nog op om je lidmaatschap te registreren. Pas dan kan je je pakket komen ophalen.

Hoe?

  • Neem een kijkje in onze catalogus en noteer wat je graag wil ontlenen. Je mag materialen van beide locaties opvragen.
  • Stuur je aanvraag door via dit online formulier: aanvraagformulier Ichtegem of aanvraagformulier Eernegem
  • Je ontvangt een bevestiging van je aanvraag met daarin de afhaallocatie én het afhaaltijdstip.
  • De bibmedewerkers zoeken de aangevraagde materialen in het rek, ontlenen ze op jouw bibliotheekpas en zetten de materialen klaar voor ophaling. Op elke zak staat de naam van de lener.
  • Hou er rekening mee dat misschien niet alle aangevraagde bibliotheekmaterialen beschikbaar zullen zijn. Misschien plaatste iemand voor jou al dezelfde aanvraag. (We behandelende aanvragen in binnengekomen volgorde.)
  • Beperk je uitstappen naar de bib en vraag in één keer zoveel mogelijk materiaal aan. Ongeacht het aantal ontleningen op je kaart kan je momenteel tot 10 gedrukte én 10 AVM (dvd's en cd's) tegelijkertijd aanvragen.
  • Wil je tijdens het ophaalmoment ook materialen inleveren, dan kan dit alleen via de inleverbus.

 

Waar?

Je pakket zal klaar staan in de inkom van de gekozen bibliotheeklocatie. Haal je pakket alleen op (breng niemand mee) én wacht buiten als er nog iemand binnen is.

Wanneer?

Je kiest zelf wanneer je je pakket komt ophalen.

Tenslotte

Wacht steeds je bevestiging met het afgesproken tijdstip af vooraleer naar de bib te komen.

Wees solidair: respecteer de social distancing en kom alleen je pakket afhalen. Ben je ziek? Kom dan geen pakket afhalen.